Dispositivos y accesorios
Pierogi (ostedumplings)
Prep. 1h 30min
Total 2h 30min
50 stykker
Ingredientes
Ostefyll
-
vann500 g
-
potet skrelt og delt i biter (3 cm)600 g
-
løk, gul (ca. 1), delt i fire150 g
-
smør, saltet50 g
-
semulegryn2 ts
-
kvarg, 40% fett (se tips)500 g
-
havsalt etter smak1 ts
-
malt svart pepper etter smak1 ts
Deig
-
vann, varmt pluss ekstra til forsegling og koking250 g
-
egg1
-
druekjerneolje2 ss
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing560 g
-
havsalt1 - 2 klype
Topping
-
smør, saltet delt i terninger120 g
-
løk i terninger, til pynt180 g
-
gressløk, fersk (opcional) finhakket, til pynt
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
91.3 mg
Proteína
3 g
Calorías
400 kJ /
95 kcal
Grasa
4.5 g
Fibra
0.8 g
Grasa saturada
1.8 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Ninguna calificación
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Ninguna calificación
Vegansk burger
5h
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Ninguna calificación
Linsegrateng med aubergine og squash
Ninguna calificación
Gresskarterte
Ninguna calificación
Tortilla med Zucchini og falafel
Ninguna calificación
Chilli con tempeh
Ninguna calificación
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Ninguna calificación
Sterk aubergine med bulgur
55min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Ninguna calificación