Se necesita el Cubrecuchillas Thermomix®

Para preparar esta receta necesita el Cubrecuchillas Thermomix® Más información

Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
TM6

Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice

4.3 (14 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g wild rice
  • 1150 g water
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 tsp fine sea salt
  • 200 g green beans, trimmed
  • 150 g shallots, halved
  • 2 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
  • 50 g unsalted butter, cut in pieces
  • 350 g button mushrooms, quartered
  • 125 g dry white wine
  • 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
  • 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    o ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 30 g cornflour
  • 100 g single cream

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2540 kJ / 606 kcal
Proteína
30 g
Carbohidratos
64 g
Grasa
21 g
Grasa saturada
8.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas