
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans trimmed
- 150 g shallots halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter cut in pieces
- 350 g button mushrooms quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste homemade
o ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 606 kcal / 2540 kJ
- Proteína
- 30 g
- Grasa
- 21 g
- Carbohidratos
- 64 g
- Grasa saturada
- 8.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35min
Beef Stroganoff
1h
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Beef Goulash
2h 45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min