Dispositivos y accesorios
Spaghetti Vongole
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
795.5 mg
Proteína
34.3 g
Calorías
2510 kJ /
600.5 kcal
Grasa
21.5 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
3.3 g
Carbohidratos
30.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Peruvian Seabass Salad
Ninguna calificación
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Octopus and Potato Salad
40min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Apple and Radish Juice
5min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Beef and Tomato Stew
1h 25min