Dispositivos y accesorios
Spaghetti Vongole
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
795.5 mg
Proteína
34.3 g
Calorías
2510 kJ /
600.5 kcal
Grasa
21.5 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
3.3 g
Carbohidratos
30.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul (Metric)
35min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Prawn Tacos
30min
Amarula coffee
10min
Sicilian Prawn Salad
40min
Stir-fried noodles with vegetables
30min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1h 45min
Pinakbet
15min