Falafelpanerte egg med yoghurtsaus
TM6

Falafelpanerte egg med yoghurtsaus

5.0 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

Egg

  • 6 egg, medium kalde
  • vann for å fylle opp til 1 l

Yoghurtsaus

  • 400 g yoghurt naturell
  • 15 g limesaft
  • 10 g honning
  • 1 ts kardemomme, malt
  • 1 ts malt svart pepper
  • 1 ts salt

Falafel

  • 110 g vårløk delt i ringer (1 cm)
  • 3 hvitløksfedd
  • 4 kvister koriander, fersk kun blader
  • 4 kvister persille, fersk kun blader
  • 1 eggeplomme
  • 400 g hvite kikerter, på boks drenert
  • 20 g olivenolje
  • 20 g sitronsaft ferskpresset
  • 1 ts koriander, malt
  • 1 ts spisskummen, malt
  • 1 ts salt
  • 40 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 40 g brødsmuler, tørket
  • 1500 g frityrsteke olje til steking

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
405.3 kcal / 1695.8 kJ
Proteína
15.2 g
Grasa
24.3 g
Carbohidratos
33.2 g
Fibra
5.8 g
Grasa saturada
4.5 g
Sodio
563.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo