
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tahini
- 200 g sesamfrø
- 50 g druekjerneolje
- 1 klype havsalt
Tahinidressing
- 2 ss sitronsaft
- 1 ts løk salt
- 1 ts honning
- 50 g soyamelk
- 1 klype hvitløk, granulert
Linse- og kikertburgere
- 100 g cheddarost delt i biter (3-4 cm)
- 150 g brød, litt tørt revet i stykker
- 4 kvister flatbladet persille, fersk bare blader
- 1 rødløk (ca. 80 g), delt i to
- 1 hvitløksfedd
- 1 ss oregano, tørket
- 1 ts malt sennepspulver
- 1 - 2 klype kajennepepper
- 1 ss olivenolje pluss ekstra for steking
- 400 g linser, på boks skylt og drenert (ca. 250 g etter tømming)
- 400 g hvite kikerter, på boks skylt og tømt (ca. 250 g etter tømming)
- 1 egg
Montering
- 8 rundstykker
- 1 avokado bare kjøtt
- 200 g ost brie, delt i tynne skiver (valgfritt)
- 1 - 2 plommetomater, type Roma delt i skiver
- 4 blader romanosalat revet i stykker
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 717.8 kcal / 3014.9 kJ
- Proteína
- 28.8 g
- Grasa
- 40.7 g
- Carbohidratos
- 54.2 g
- Fibra
- 10 g
- Grasa saturada
- 11.8 g
- Sodio
- 1033.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Ninguna calificación
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Ninguna calificación
Vegansk burger
Ninguna calificación
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Ninguna calificación
Linsegrateng med aubergine og squash
Ninguna calificación
Gresskarterte
Ninguna calificación
Tortilla med Zucchini og falafel
Ninguna calificación
Chilli con tempeh
Ninguna calificación
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Ninguna calificación
Sterk aubergine med bulgur
55min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Ninguna calificación