Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts

Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts

4.6 15 valoraciones
Prep. 35min
Total 1h 5min
3 portions

Ingredientes

  • mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • onions quartered
    50 g
  • ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
    1300 g
  • fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh mint leaves
    10 - 12
    1 tsp dried mint
  • fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing
    4 - 5 sprigs
  • white long grain rice
    75 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 392 kcal / 1644 kJ
Proteína 11 g
Grasa 22 g
Carbohidratos 33 g
Fibra 9.2 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...