Pea and Mint Risotto
TM6 TM5 TM31

Pea and Mint Risotto

4.3 (146 valoraciones )

Ingredientes

Pea and Mint Purée

  • 1 garlic clove
  • 50 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 250 g frozen green peas
  • 100 g water
  • 1 bunch fresh mint leaves (approx. 10-15 g)

Risotto

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    o vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 60 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 200 g dry white wine
  • 250 g risotto rice
  • 450 g liquid vegetable stock, salt-free, hot
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • 100 g frozen green peas
  • pea shoots, for serving
    o rocket leaves, for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1758 kJ / 420 kcal
Proteína
13.3 g
Carbohidratos
60 g
Grasa
14.1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas